söndag 8 mars 2009

Helgen-Händelserik?

Fredagen Spenderades med Sara och Alex. Först åkte vi till Lina på Ljusparty och där var även Malin, Karin och LillSara. Vi flummade lite och hade allmänt kul!

Senare ville vi jävlas och vara dryga kom jag på att vi kunde åka till Jocke dom hade födelsedagsfest och dit for vi...Festen var rätt okej satt mest och prata/flumma...Sedan följde vi med dom Ut på Muskan...Träffade roliga personer och jag blev lite full...haha...

Efterfest i Ljusne...fråga mig inte varför med så blev det och sen blev det att sova på Niklas soffa...

en rolig dialog från kvällen....

-Såg dig i skolkatalogen i dag.

-Men jag går inte i skolan

-Men det var i avslutningskatalogen från 9:an

-jaha??? "Allmänt förrvirrad Mikkis här"

-Ja du gick väll i 9a på bergvik?

-aaa

- och hade någon hjälm på dig...

- det stämmer...

- och du heter Mikaela Hansson?

- ja! (jag har bara presentera mig som Mikkis och inge mer"

-Vi tyckte du var as läcker och sexig... och nu sitter du här på efterfest hos oss i Ljusne....

-hahaha....kanske det heter Postordskatalog i stället för skolkatalog?



kul hade vi åt det iaf.... och jag blev kallad Dåbo resten av efterfesten...

Kom hem vid 12-13 tiden på Lördagen....duschade och bytte om...tog bilen och åkte till Närby och pratade, släppte in hästarna och åt tacos med Sofie och Elin...Tack att jag fick prata av mig med er!
Efter det så hämtade jag Lina på stationen i Söderhamn för att åka till Bollnäs och gratta underbara Emilie som fyllde 24! Där hade vi en trevlig kväll sen blev det jobb för mig på Tranan och resten gick ut!
Sen Körde jag hem sara+pojkvän, Alex, Sara och Karin!
i stan blev vi kvar en sväng för att hämta Kofef och köra hem honom, när vi var där så vill han att jag skulle sova över...och jag som är så himla kär i honom och när han kollar på mig med dom där ögonen och ler så viker sig mina knän...jag sa okej om du följer med och lämnar sara hemma...och han okej...så han följde med i bilen till vansätter och efter det blev det Statoil och då var klockan 04.50 vi var väll där i en halvtimme om inte mer...fylle Koffe gjorde en hel del bus...och han som jobbade sa till Koffe att han hade en bra flickvän som tar hand om honom...och Koffe svarar jag jag vet hon är Bäst...roligaste är att vi har precis gjort slut...jag tänker inte skriva här varför men vi båda tycker om varandra mycket fortfarnade och det kommer vi nog alltid göra...lr det vet man aldrig!
vi somnade väll vid 6 kanske? jag vet inte...
sen körde jag han till Ellne och jag åkte hem och red Amazon...var lite rodeo och så men super kul att rida en sväng igen...:)

På kvällen fick jag veta att en av mina kompisar inte vill vara min kompis längre pga hon känner sig utanför....visst jag och sara har vart kompisar sen vi var 5-6 år och jag och Lina har varit riktigt sen vi var 14år det är ett bra tag och det har varit bråk och avundsjuka mellan oss oxå men det går över och nu behöver vi inte prata med varandra så ofta vi förstår varandra ändå..och det tar tid att bli sånna kompisar... jag och sara pratar inte ofta men när vi träffs är vi lika bra kompisar ändå och det beror juh på att vi litar på varndra och har kännt varandra så pass länge...likaså gäller det mellan mig och Lina....och Alexsandra hon är oxå en sån kompis...men det har tagit tid att bli sånna kompisar.....

och varför jag inte berättade om Koffe var att jag ville inte ta det här, inte på Facebook lr på telefon...och jag berättade det för dig på din fest juh! och om vi inte brydde oss om dig så hade vi inte kommit till din fest....och Sara åkte hem för din skull! men om du känner som du gör så visst så kan du slippa mig iaf om du vill det....men jag tycker det vore synd...men men....

nu ska jag snart ut till hästarna och ge dom lite hö...sen så ska jag väll packa lite...får vet ai kväll om när hur jag åker...jaja....ses senare!

1 kommentar:

Ems sa...

anledning varför jag blev så ledsen var för att sara praktiskt taget struntade i mig hela kvällen kändes det som... så förlåt!