tisdag 10 november 2009

Jobb,jobb och yttligare jobb.....

Känns som jag bara jobbar nu och tränar fast mest jobb...och inte hinner jag med Lillen det känns i mitt hjäärta kan jag säga men det ska jag försöka ändra på innan jag åker och förhoppningsvis så kanske finns det någon stallplats där uppe :) och snart åker sara och jag :)
Ska bli så skönt att komma från en del personer som jag inte orkar med just nu.

I fredags jobbade jag i sandviken. Det var ett mysigt ställe och mycket snyggt att kolla på...;)

Lördagen Jobbade jag på Tuppen där var det roligt och trevlig personal! Så nu hoppas jag att jag får jobba där tills jag åker :)


Och en sak till..... Tack att jag fick prata ut med dig! Det behövdes verkligen! Du är en helt underbar person och jag tycker synd om er. Och nu förstår jag allt bättre! Tänk om man fick välja vilka vänner man vill ha och inte någon som klagar eller blir sur på en för att man vill ha andra vänner.

Jag vill kunna umgås med vilka jag vill UTAN att någon av mina kompisar blir sur på mig för det. Men då är dom inte några riktiga kompisar kanske? Så jag ska nog rensa mina kompisar lite. Den som inte accepterar den jag är behöver inte vara vän med mig!


Sen har jag en vän som skriver att hon tröttnade på en kille som bara pratade om sitt ex. Men Hon själv har pratat om sitt ex och hans nya i dom år jag har kännt henne! Och det tycker om e ok men om någon är som henne och pratar om sitt ex då är det inte ok!!! Jag får inte ihop det i min hjärna! Så väx upp och sluta var en fjortis! Jag är trött på detta nu!


Så nu har jag fått skrivit av mig lite....

Ha det bra allihopa!

3 kommentarer:

Angelica sa...

Ja förmodligen så kommer du få det och du är nog inte den enda. Ja det är väldigt tråkigt att man inte ska få umgås med vem man vill. Kom gärna på lördag om du vill och har tid, tänkte ha liten hemmafest eftersom att det inte blev nå när jag fyllde år. Man jobbar ju så jävla mycket :p

Angelica sa...

Okej vad kul. Du får ju ta med dig någon med om du vill :)

Ems sa...

hade du pratat med mig först så hade varit bra... kanske du fått svar också.

O jag tänker inte ge dig skit, du få vara vän med vem du vill.

tycker bara du kunde ha tagit upp det som tynger dig med mig, istället för att jag ska få läsa det på bloggen. Jag accepterar dig för den du är. Har inte sagt något annat. Tycker om dig som person, för den du är helt enkelt. Men vill du inte vara vän med mig längre så kan jag inte hejda dig. Du gör precis som du vill.

hade inte velat tagit detta här, men jag får inte tag på dig på telen så.