torsdag 23 december 2010

*arg*

Min dag har varit super bra och så blev den dålig pga av jag fick läsa en massa skit...så jag komenteade hennes blogg med detta:
kommer i komentator fältet...gick inte att infoga här..:(

7 kommentarer:

Hansson sa...

Detta skrev jag till E: Nu e jag så jävla less på dig!!! låt oss vara ifred och lev ditt jävla liv!!!! jag blir inte lätt arg men nu e jag jävlig arg! tur att jag inte är i närheten!!! ta det som ett hot om du vill. Du har pratat om någon jävla karma som du eftersträver!! eller hur det var jag lyssnade inte så mycket när vi pratade sist! men om man vill leva ett bra liv och bry sig om sig själv osv ska man FAN INTE MUCKA BRÅK! OCH LETA UPP NÅGOT SOM ÄR ÖVER 4 MÅN GAMMALT!!! jag förstår mig inte på dig och kommer aldrig göra! sök upp en pyskolog och gå där och ta aldrig kontakt med mig eller mina vänner igen som inte du är vän med! FÖR DU ÄR EN PATETISK jävla idiot! och anmäl mig det gör inget men jag e så less att du sårar mina kompisar och mig gång på gång!!!! ge upp!

Emelie sa...

Du om någon ska inte komma och snacka medtanken vad jag har hört vad du har haft för kontakt med micke...

Jag är glad att han skaffa en annan tjej o att det inte blev du.

Så kom du o gör vad fan du vill med mig jag är inte rädd!

O den kommentaren har jag då inte fått.. men tack för att jag fick se den ändå.

Ni vrider på saker hela tiden. Till o med när det finns en lång förklaring.

NI kan lämna mig ifred.. för det är inte jag som sitter o försöker dumförklara er, som sitter o lägger ut gamla kärleksbrev, som lägger sig i saker som ni inte har nåt med o göra. Det säger mer om er än om mig.

Så kom du, du vet vart jag bor... är bara att knacka på.

Hansson sa...

jag och micke var bara kompisar och inget mer!! och kompisar får man vara! OCh du visste att vi blev kompisar undertiden ni var tillsammans! Och jag är glad att han har hittat en tjej som älskar honom och som han älskar! varför läser du ens våra bloggar??? det var DU som tog avstånd och sa att DU INTE ville vara kompisar med oss längre och då tycker jag att man inté läser bloggar eller försöker kontakta en på något annat sätt! jag kan säga helt ärligt att jag läser inte din blogg och inte vill jag heller för jag vill inte veta vad du gör med ditt liv osv. och för att jag vet om din blogg adress är pga du har kom. Linas blogg och där hittade jag den! och ja jag vet var du bor! Men jag bor inte hemomkring längre!

Hansson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Emelie sa...

O vad friden vet du om det? Sluta lägga dig i andras förhållanden. Det är inte din ensak... men vad bra då kan ju jag bli kompis med koffe då? bara för att sjunka till den nivån. Nä tur man har samvete i kroppen o respekt.

Ja o det är jag grymt glad över att du inte gör. Det som hände är mellan mig o lina. Finns en bra orsak till varför jag gjorde slut med er som vänner. Jag mådde dåligt av det o nu mår jag mycket bättre...

Tänker inte svara till dig nåt mer nu. Men börja använd hjärnan o tänk dig för innan du börjar lägga dig i andras förhållanden.

Hansson sa...

och vilka förhållande har jag lagt mig i???? vem jag är kompis med eller du det spelar inte mig någon roll...så bli vän med Koffe du om du vill...

Hansson sa...

och vilka förhållande har jag lagt mig i???? vem jag är kompis med eller du det spelar inte mig någon roll...så bli vän med Koffe du om du vill...