måndag 31 augusti 2009

Vilken helg! Och Tack GUN! :)

Jag vann ett Digital Hästporträtt på http://gunsanart.blogspot.com. Är så himla glad nu!!! Snacka om att den här dagen blev räddad!
Blev stoppad av polisen på väg hit, fick böta 2800 riksdaler för fortkörning så min morgon började inte bra. Och före det när jag åkte hemifrån så blir jag stående i ca 10 minuter för vägarbete. Så jag var redan stressad till Jobbet....:( men men.. Jag får skylla mig själv.

Helgen har vart fullt upp började på fredag med lite fyllechaffis och barnvakt åt Gurra. Sen på lördagen började jag och Sofie i stallet och senare så fortsatte vi med göra oss i ordning måste juh vara snygga när vi ska bli filmad för tv hela dagen..:) sen bar det väg till bergsåker med en överproppad mini buss och en personbil. Gustaf som skulle var hemma fick följa för att han började grina och ville inte var hemma med Andreas som hade fått pengar för att var barnvakt. Så själv fick man var abarnvakt hela dagen visseligen var han mycket med Jocke oxå. Som tur vad . Träffade många gamla kamrater och härliga personer.
Och såklart så vann Faksen sitt 10:e SM inte många som kommer göra det. Det är tamme fan omöjligt att slå! HAn är bäst helt enkelt! Och vilken seger defeleing! JA ryser forstfarnde av att tänka på vilket lopp han gjorde!!! Helt otrolig häst!

Efter loppen åkte vi hem och hade kräftskiva och norska färska stora räkor mums!!!
Åkte hem i tid för att ladda för Tjejmilen!

Halv 8 bar det väg mot sthlm och Tjejmilen! Såklart så körde vi lite vilse i sthlm men vi hann hämta ut nummerlapparna i tid vi hade typ 5 min till godo...haha... men kul hade vi...:) Sen så bar det i väg till Gärdet där uppvärming och start/mål var. Vi startade i Grupp 4 och jag kom i väg bra och sprang unge fär 4.5 km innan mitt knä sa i från . Precis innan 5km hittade jag sukvådare och dom fick linda mitt knä det blev en väntetid på ca 10 minuter inna jag var klar och då hade jag blivit lite kall..:( varvade på 5km på 38 men igentligen på 28-30min så jag hade joggat rätt fort ändå. :)
Kom i mål på 1.23 så det var väll okej med ett ont knä sista 5 km. men men. Nya tag nästa år då ska jag springa på en timme eller nå. :)
På vägen hem så stanna vi i uppsala och duschade och åt mat. super god mat! Lammburgare tog jag och den var super god! :) Eller så var det för jag var hungrig.
Var hemma vid 22 och sen var det ta in hästar och sen sova...:)

En rolig helg! Ha en bra dag! Puss!

3 kommentarer:

Marie sa...

Grattis till vinsten! ;-)
Marie

InVisionArt sa...

Har du sänt nåt foto som svävar omkring i cyberscape, eller har du inte hunnit än?? Jag har ingen brådska, ville bara påminna så du inte glömmer :-) Gun

Sara sa...

Mamma är jobbig bara.. Besserwisser till tusen!